Десислава Тодорова бе гост на тържество в детската градина в Малорад /снимки/

Десислава Тодорова бе гост на тържество в детската градина в Малорад /снимки/ Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова беше гост на тържеството на детска градина "Юрий Гагарин" в Малорад по случай изпращането на децата от IV възрастова група в I клас. На събитието присъстваха още директорите на основните училища в Малорад – Мая Донкова и Добролево – Десислава Николова, представители на кметството и НЧ "Просвета 1919", родители и жители на Малорад.
Бъдещите първокласници пяха, рецитираха, танцуваха и показаха на гостите какво са научили в детската градина.
Десислава Тодорова поздрави малчуганите, пожела им винаги да помнят своите първи учители, да уважават родителите си, да бъдат жизнерадостни и да изкарат една весела ваканция, пълна с безброй усмивки и забавления.
Кметът по традиция подари на завършващите детската градина книжки с приказки, за да продължи тяхната любов към книгите и учението. На директора на детското заведение –  Полина Гарванска, инж. Тодорова връчи поздравителен адрес, като пожела на целия педагогически колектив здраве и многобройни успехи в работата им с най-малките жители на Община Борован.
05.06.2023, 14:42 часа
645 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha