За 25-та поредна година през лятната ваканция в Мездра ще се проведат плувни курсове за ученици

За 25-та поредна година през лятната ваканция в Мездра ще се проведат плувни курсове за ученици За 25-та поредна година Община Мездра и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) организират през лятната ваканция плувни курсове за ученици от I до VII клас. Обучението ще се проведе в периода 3 юли - 25 август 2023 г. на басейна в Хотелски комплекс „Долче Вита”. Спортните занимания ще бъдат водени от квалифицирания инструктор Христо Иванов.
Плувните курсове ще протекат в четири смени, всяка с продължителност 10 дни. Първата и втората смяна, които са съответно от 3 юли до 14 юли и от 17 юли до 28 юли, са с ръководители от ОУ "Христо Ботев" и от СУ "Иван Вазов". Третата смяна е от 31 юли до 11 август с ръководители от ИОУ „Св. св. Кирил и Методий“, а четвъртата - от 14 до 25 август с ръководители от ЦПЛР.
Обучението ще бъде всеки делничен ден от 10:00 до 12:00 ч. Таксата за плувния курс е 60 лв., като Община Мездра осигурява транспорта, медицинския надзор и 50% от входната такса за ползване на басейна.
Записването и заплащането на таксата за плувните курсове става всеки работен ден от 8:00 до 12:00 ч., както следва: за първата смяна - в ОУ "Христо Ботев", за втората смяна - в СУ "Иван Вазов", за третата смяна - в ИОУ „Св. св. Кирил и Методий“, а за четвъртата смяна - в ЦПЛР.
В края на всяка смяна участниците в курса ще получат сертификат за успешно завършено обучение, който удостоверява придобитото от тях ниво на плувни умения.
16.06.2023, 14:08 часа
387 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha