Кола удари каруца в Берковица, двама души са в болница

Кола удари каруца в Берковица, двама души са в болница Двама души пострадаха при катастрофа между кола и каруца в Берковица, съобщиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал около 19.10 часа вчера на ул. "Александровска". 62-годишен мъж от село Бързия управлявал лек автомобил "Рено Сценик", с посока на движение от село Бързия към Берковица. Водачът блъснал движещата се пред него каруца, в която се возели двама мъже и жена от Берковица, на 51, 49 и 36 години.
При произшествието са пострадали двама от пътниците в каруцата. Шофьорът на колата веднага извикал линейка и до пристигането на медиците им оказал първа помощ.
След преглед от лекарски екип станало ясно, че жената и единият от мъжете имат рани по долните крайници и комоцио. Те са транспортирани в монтанската болница, като лекарите са категорични, че опасност за живота им няма.
Екип на полицията взел проби за употреба на алкохол и наркотици на водачите на лекия автомобил и каруцата, които излезли са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед и образувано досъдебно производство.
22.06.2023, 11:25 часа
3199 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha