За летния сезон: Пуснаха директен бърз влак Враца- Бургас

За летния сезон: Пуснаха директен бърз влак Враца- Бургас От събота /1 юли/ до началото на септември, жителите на Враца и околността ще могат да пътуват с директен влак до Южно Черноморие, научи BulNews.
От БДЖ "Пътнически превози" съобщиха, че това е сезонна услуга и е свързана с големия интерес на хора от Северозапада и тяхното пътуване към курортите около Бургас. За удобство на пътниците няма да има прекачване на други гари освен на мездренската.
Пътниците, които отиват към морето ще могат да се качат на пътнически влак от Враца до Мездра, който ще тръгва всяка вечер от 1 юли до 9 септември в 20.55 часа. Директният бърз влак ще тръгва час по-късно от Мездра и ще пристига сутринта в Бургас, като преди това ще преминава през гарите Плевен, Горна Оряховица, Шумен и Карнобат.
От Бургас влакът ще заминава всяка вечер от 1 юли до 10 септември в 23.25 часа за Враца и ще пристига в Мездра в 7.39 на следващата сутрин. В гара Мездра пътниците осъществяват бърза връзка за Враца, с пристигане във Враца в 8.05 часа.
02.07.2023, 11:15 часа
9942 1
Коментари

един Българин

02.07.2023, 19:09 часа
10часа път до Бургас аре мерси
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha