„Чайките кълвяха умрелите плъхове”: Възмущение сред туристи на плаж във Варна

„Чайките кълвяха умрелите плъхове”: Възмущение сред туристи на плаж във Варна В края на миналата седмица туристите във Варна станаха свидетели на неприятна гледка. На Южния плаж изплува голямо количество мокри кърпички, както и мъртви плъхове.
„Синът ми каза, че във водата плува мишле. Първоначално не му повярвах. Когато погледнах, наистина имаше умрял плъх, който се носеше по повърхността”, разказа Полина Симеонова, която подаде сигнал до NOVA.
Жената решава да се разходи по плажната ивица, където се натъква на още тела на плъхове. „Много се учудих, че може да се случи такова нещо. Плажът беше пълен. Чайките кълвяха умрелите плъхове”, допълва Симеонова.
През миналата седмица на плажа бяха изплували мокри кърпички. Тогава е извършена поредна проверка от Басейнова дирекция и РИОСВ. Установено е преливане на дъждовен колектор.
Концесионерът на плажа се възмущава, че единственото, което се прави, е да се пишат констативни протоколи. На този фон туристи остават разочаровани и се отказват да посещават ивицата.
24.07.2023, 11:47 часа
613 1
Коментари

Ломския

24.07.2023, 11:57 часа
Точно това е задачата на чайките да ни отървават от мършата и нечистотиите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha