Два месеца след убийството: В Оряхово се простиха с разстреляния бодигард на Къро Деан Генов

Два месеца след убийството: В Оряхово се простиха с разстреляния бодигард на Къро Деан Генов Два месеца след убийството на Красимир Каменов-Къро, тялото на неговия бодигард Деан Генов от Оряхово бе освободено и неговите близки успяха да се простят с него, научи агенция BulNews.
Припомняме, че на 25 май в Кейптаун подземният бос бе разстрелян, заедно със съпругата си, личния си охранител и детегледачката на семейството в столицата на Република Южна Африка - Кайптаун. 

Смъртоносна битка! Къро и жена му са убити в дома им в Кейптаун

Дни след показното убийство стана ясно, че бодигардът на Къро е Деан Генов от Оряхово. 

Първо в BulNews! Деан Генов от Оряхово е убитият бодигард с Къро в Кейптаун /снимки/

Докато траеше разследването на убийството в африканската страна, тялото на младият мъж бе задържано от властите. След приключването на процесуално-следствените действия, близките на мъжа получили информация, че най-после могат да приберат трупа му у дома. 
Транспортирането на тялото до България обаче се оказало прекалено скъпо за семейството на младежа. Така те взели решение Деан да бъде кремиран. 
Урната с тленните му останки пристигнала в Оряхово преди дни. Едва тогава семейството и приятелите на мъжа успели да си вземат последно сбогом с него. Церемонията се провела в тесен кръг, само с най-близките. 

 
01.08.2023, 11:09 часа
6158 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha