Мистериозна трагедия: Бизнесмен се събуди до мъртвата си съпруга в хотелска стая

Мистериозна трагедия: Бизнесмен се събуди до мъртвата си съпруга в хотелска стая Бизнесмен от Санкт Петербург се събуди до мъртвата си съпруга в хотелска стая в Москва, а наблизо откри мистериозна бележка. 39-годишният генерален директор на архитектурна фирма Андрей С. пристигнал в руската столица за няколко дни с 35-годишната си жена, когато животът му се превърнал във филмов трилър.
Сутринта на 1 юли мъжът се събудил и с ужас установил, че жена му Дина лежи мъртва на пода. Наблизо забелязал странна бележка, но така и не успял да си спомни кой може да е авторът й. Вместо подпис, авторът й бил написал телефонен номер.
„Не успях да ви събудя, благодаря за вечерта“, гласял текстът на бележката.
По тялото на жертвата не са установени следи от насилие. Точната причина за кончината й ще бъде установена след аутопсия.
Бизнесменът е хоспитализиран със съмнения за отравяне с опиум и нервна криза. Известно е, че жената, която е майка на две малки момиченца, е била здрава и не е страдала от хронични заболявания.
Представители на хотела, в който се е разиграла трагедията, отказват коментар по случая. Пристигналите на мястото полицаи са прегледали записи от камерите, на които се вижда как неизвестен мъж влиза в стаята на съпрузите заедно с тях и излиза сам пет часа по-късно, предаде "Струма".
От публикации на жертвата в Интернет става ясно, че със съпруга си е пътувала доста често както в страната, така и в чужбина.
Роднина на бизнесмена каза, че Дина може да е била убита от бизнес конкуренти. „Отровили са се с нещо. Или са били отровени. Диночка почина, а нашият Андрюша е в реанимация, в тежко състояние", разказа той.
02.08.2023, 09:53 часа
706 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha