Шофьори пропищяха: Пътят Челопек-Лютиброд е в окаяно състояние /снимки/

Шофьори пропищяха: Пътят Челопек-Лютиброд е в окаяно състояние /снимки/ Шофьори се оплакаха от пътя между Челопек и Лютиброд. В редакцията ни бе подаден поредният сигнал за окаяното състояние на отсечката. Пътят е една от най-натоварените отсечки в момента в област Враца, тъй като е един от обходните маршрути за пътуващите от и към София, защото международният път Е-79 между Мездра и Ботевград е затворен за движение.
Красимир Цеков е от Мездра и е един от редицата шофьори, които пътуват всеки ден по пътя Челопек-Лютиброд, тъй като се налага заради работното му място. Пред наш репортер той разказа, че състоянието на отсечката е повече от лошо, тъй като дупките са една до друга и трудно биха могли да се заобикалят, особено когато се разминават две коли.
Проверка на медията ни установи, че пътят наистина е осеян с трапове. На места се налага скоростта да бъде намалена до първа предавка, за да може да се премине безопасно, както и да се предотврати счупване на автомобила.
Красимир заяви, че вече е подал сигнал до АПИ за състоянието на пътната отсечка, като от там са му отговорили, че съобщението е прието. Той се надява отговорните институции да вземат отношение и пътят, по който ежедневно минават стотици автомобили, особено сега, когато това е една от алтернативите за стигането до столицата, да бъде ремонтиран или поне да бъдат запълнени по-големите ендъци.
03.08.2023, 08:40 часа
4265 4
Коментари

Петя Аврамова

03.08.2023, 19:29 часа
Като се напия обещавам разни неща и после ги забравям.

3210

03.08.2023, 11:18 часа
Пътната отсечка е с регистрирани свлачищни образувания на територията на община Враца. Увеличеното транспортно натоварване и навлизането в есенно зимния сезон е предпоставка за допълнителни проблеми на МПС ползващи обходните участъци! Какво се чака?

:)

03.08.2023, 10:25 часа
Пътят е зле ,но да погледнем леко назад.Как една министърка оправи са участъка от Враца до Челопек по съвпадение преди изборите :)с обещанието другото после ,че общините се били забавили с прехвърлянето и бля бля.При условие ,че е заложен като обход

Потърпевш

03.08.2023, 08:51 часа
Така е! Почнали да го правя и не го довършили, все едно нарочно са го оставили или пък просто обичат всичко да е на пустиняк в тази държава, а работата е за един ден да бъде отстранено
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha