Добрата новина! Отварят в 20.00 часа ремонтирания път между Крета и Ребърково /снимки/

Добрата новина! Отварят в 20.00 часа ремонтирания път между Крета и Ребърково /снимки/ Преди минути от община Мездра официално съобщиха, че тази вечер в 20.00 часа ще бъде отворен ремонтирания път между селата Крета и Ребърково, видя агенция BulNews.
Отсечката беше в отвратително състояние, но въпреки това се използва масово от шофьорите, които не искат да обикалят през Паволче и Челопек, за да стигнат до АМ „Хемус“. Трасето стана актуално след като АПИ затвори международния път Е-79 между Мездра и Ботевград.
Ето пълния текст на съобщението на администрацията в Мездра:

Уважаеми съграждани,
Съобщаваме, че движението по пътната отсечка между селата Крета и Ребърково ще бъде напълно възстановено днес (03.08.2023 г.) от 20:00ч. след успешно завършен ремонт.
Благодарим на всички наши съграждани за търпението и съпричастността по време на временното затваряне на отсечката.
Новосъздадената пътна обстановка изисква и повишено внимание по отсечката. Спазвайте всички правила за движение и шофирайте разумно, за да съхраним средата и да осигурим гладко и безаварийно движение за всички през месеците, в които тече реконструкцията и модернизирането на път Е-79 в участъка Мездра - Лютидол - граница със Софийска област и община Ботевград.
Междувременно, две улици в Ребърково вече са с новоположена асфалтова покривка, което значително ще допринесе за олекотяване на трафика в селото.
Благодарим ви за разбирането!
03.08.2023, 18:34 часа
11461 1
Коментари

Браво

03.08.2023, 19:59 часа
на хората , които в това прохладно време се трудят на открито по пътя ! Нека имат здраве и щастие в живота !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha