Сигнал до BulNews! Наглец опита да изхвърли нерегламентирано боклуци край Враца /снимки+видео/

Сигнал до BulNews! Наглец опита да изхвърли нерегламентирано боклуци край Враца /снимки+видео/ Буден гражданин осуети нерегламентираното изхвърляне на боклуци край Враца. Случката е от около 21.30 часа снощи в местността „Череша“, край областния град, а за нея сигнализира редовен читател на BulNews.
Мъжът разказа пред наш репортер, че бил в района, когато видял лекотоварен „Форд Транзит“. Камиончето било управлявано от мъж, и напълнено със строителни отпадъци, които шофьорът се канел да изхвърли сред природата. Подателят на сигнала сподели, че след като видял какво смята да направи мъжът, веднага му направил забележка, като след това наглецът запалил камиончето и си тръгнал.
Будният гражданин не е успял да запише регистрационния номер на автомобила, но е направил кадри, от които се вижда, че той е брандиран, и много лесно може да бъде издирен и намерен мъжът, който се канил да замърси природата.
Човекът е успял да спре нерегламентираното изхвърляне на отпадъци снощи, но моли отговорните институции да вземат отношение, за да може да се предотврати масовата практика хората да хвърлят боклуците си, където намерят, стига да не са в дома им.
04.08.2023, 14:32 часа
4171 2
Коментари

vlade

04.08.2023, 22:17 часа
УАААААААААААУ, уникаааалка новина, ШОК,БОНБА... :О:О:О:О:О

укье

04.08.2023, 15:15 часа
Да му треснат 5 бона глоба!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha