Приеха в три различни болници шестнадесет от мъжете, открити в бус в София

Приеха в три различни болници шестнадесет от мъжете, открити в бус в София Шестнадесет от мъжете, които бяха открити от полицията в бус в центъра на София и за които се предполага, че са мигранти, са приети в три различни болници в София. 
От пресцентъра на „Царица Йоанна – ИСУЛ“ съобщиха, че в болницата са приети трима души. Те са млади мъже, в добро общо състояние, но са дехидратирани и гладни, информираха от лечебното заведение. Точната им възраст не може да бъде установена, защото не говорят чужди езици. Предстои на единия мъж да бъде направена снимка на колянната става.
В Пирогов са транспортирани седем души, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Всички те са били прегледани в спешното отделение на университетската болница. От „Пирогов“ съобщиха, че никой от докараните чужди граждани не е починал.
Шестима са приети в спешното отделение на „Св. Анна“, съобщиха от болницата. Те са на видима възраст между 20 и 30 години. Всички са дехидратирани. Един от мъжете е с травма на долен крайник и е прегледан от ортопед, а един е получил гърч и е прегледан от невролог. Хоспитализирани са за наблюдение.
След лек пътен инцидент тази сутрин между микробус и лек автомобил в района на Орлов мост в София, полицията откри 49 мъже в буса, съобщиха от МВР. 
Водачът на микробуса е избягал. Бусът е с чуждестранна регистрация. Предполага се, че мъжете са мигранти, но в момента все още се уточнява самоличността им, посочиха от МВР.
19.08.2023, 15:44 часа
505 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha