Драма в Бургаско! Тълпа роми уби шофьор с камион, прегазил смъртоносно дете

Драма в Бургаско! Тълпа роми уби шофьор с камион, прегазил смъртоносно дете Ужасна трагедия е станала малко след 15 часа днес в района на с. Прилеп, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
57-годишен шофьор на товарен автомобил, с варненска регистрация е блъснал и убил 6-годишно дете. Водачът на камиона също е загинал на място, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. 
По първоначални данни, детето от село Везенково внезапно е пресякло платното за движение.
Своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост личен повод. По думите на спътник на  водача на камиона с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.
Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.
До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути.Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.
28.08.2023, 18:26 часа
3368 1
Коментари

Правосъдие по закони на джунглата

28.08.2023, 21:20 часа
Така е и все по-лошо ще става, докато държавата не се вземе в ръце да прилага закона еднакво за всички, а не някои да се мисли за безнаказан и да претендира, че само има права, защото има и задължения. А в една правова държава съди Съда, а не Мешаре
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha