Стягат двудневно безплатно обучение на картинг пистата във Враца

Стягат двудневно безплатно обучение на картинг пистата във Враца Организират двудневно безплатно обучение на картинг пистата във Враца, научи агенция BulNews.
Събитието ще се проведе в два последователни дни - 7 и 8 септември.
Сред най-интересните етапи в обученията са пилотиране карт, специална симулация с VR очила и демонстрации със специализирани професионалисти, за изграждане на умения и капацитет за първа реакция при пътен инцидент, първите стъпки при оказване на първа помощ, т. нар. действия в
„Златния час“, специализирани лекции и др.. Ще има и много интерактивни, логически и екипни игри.
За Вашето интересно и динамично преживяване, са подготвили програма, която ще допринесе пряко за осъзнаване на необходимостта от отговорно и разумно поведение на пътя, изграждане на умения и знания за разпознаване и превенция на рисковото поведение и различните видове зависимости и по-специално шофиране под въздействието на наркотични вещества и алкохол, първи ключови действия при пътнотранспортни произшествия и др.
Всичко е напълно БЕЗПЛАТНО!

Важно!
Обученията обхващат младежи от общо 10 административни области, като максимумът участници на обучение е 30бр. Всяко обучение включва целева група от по 2 административни области, конкретно за настоящото обучение във Враца попадат 15 бр. младежи от Врачанска и 15 бр. от Монтанска област.

Критерии за участие:
- възраст: 15-29 г., за лицата под 18 г. се изисква съгласие от родител/настойник;
- да попадате/живеете в една от гореизброените области;
- активно участие в последващи дейности и инициативи по проекта.
Проектът се финансира по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2023г. (Ключова област 2 – ,,Младежки инициативи и кампании“) към Министерството на младежта и спорта – договор № 25-00-40/13.07.2023г.
30.08.2023, 08:40 часа
2998 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha