Специалисти от МБАЛ „Сърце и Мозък“ - Плевен ще извършат безплатни урологични прегледи в Мездра

Специалисти от МБАЛ „Сърце и Мозък“ - Плевен ще извършат безплатни урологични прегледи в Мездра На 7 септември 2023 г. (четвъртък) д-р Георги Иванов и д-р Борислава Иванова от отделението по урология на МБАЛ „Сърце и Мозък“ - гр.  Плевен ще извършат БЕЗПЛАТНИ УРОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ в ДКЦ - гр. Мездра (гр. Мездра, ул. „Янко Сакъзов“ №33, Сестрински кабинет №15)! 
Целта на инициативата е осигуряване на достъп до профилактика, навременна и високоспециализирана помощ. 
Необходимо е само предварително записване на тел.: 0878 943 649. 
Отделението по урология на МБАЛ „Сърце и Мозък“ - гр. Плевен извършва високоспециализирана диагностична и оперативна дейност на заболявания на бъбреците, уретерите, пикочния мехур, простатата, пениса и тестисите. Оборудвано е с хирургична апаратура от последно поколение за прилагане на най-щадящите и прецизни миниинвазивни оперативни техники. Интраоперативното ехографско и рентгенографско мониториране се прилага рутинно при индикации. 
Екипът от лекари е с голям клиничен и научноизследователски опит, натрупан във водещи клиники в страната и чужбина. Всички лекари са ангажирани с научноизследователска дейност, извършва се и преподавателска дейност. 
*** 
Д-р Георги Иванов завършва Медицински университет - София през 2016 г. с пълно отличие, като първенец на Випуска и приз „Златен Хипократ“. 
От м. юни 2016 г. до м. май 2023 г. работи в Клиниката по урология на УМБАЛ „Александровска“ - София. Специалност по Урология придобива през м. декември 2021 г. 
От 2020 г. до 2023 г. е асистент по урология към Медицински университет - София. През м. април 2023 г. успешно придобива научна степен „доктор“ по медицина след успешна защита на дисертационен труд на тема „Лапароскопска хирургия на простатен карцином“. 
Има редица специализации в България и чужбина, участия в научни форуми и конгреси. Научните му интереси включват туморни заболявания на бъбрек, пикочен мехур и простата, уролитиаза (бъбречнокаменна болест), андрология. 
От м. май 2023 г. д-р Иванов е част от екипа на Отделението по урология на МБАЛ „Сърце и Мозък“ - Плевен. 
*** 
Д-р Борислава Иванова завършва Медицински университет - София през 2018 г. В периода 2018-2021 г. работи в ЦСМП - София, където придобива умения за справяне със спешни състояния в медицината. 
През 2019 г. започва специализация в Клиниката по урология на УМБАЛ „Александровска“ - София. Понастоящем е част от екипа на Отделението по урология на МБАЛ „Сърце и Мозък” - Плевен. 
Д-р Иванова има интерес в сферата на абдоминалната ехография, ендоурологията и андрологията, както и диагностика и лечение на БКБ, онкологични заболявания на отделителната система.
30.08.2023, 09:18 часа
1049 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha