„Мисис България 2020“ Моника Николаева влезе в „Игри на волята“ 5, вижте представянето ѝ /видео/

„Мисис България 2020“ Моника Николаева влезе в „Игри на волята“ 5, вижте представянето ѝ /видео/ Моника Николаева влезе в петия сезон на „Игри на волята“. Както агенция BulNews писа, миската е родом от Монтана, но от години живее във Враца.

Само в BulNews! ТОП красавица от Северозапада влиза в битката за голямата награда на „Игри на волята" 5 /снимки/

Моника е на 35 години и е собственичка на салон за красота, както и носителка на титлата “Мисис България” за 2020 година. 
Подготвяла се е за “Игри на волята” с тежки тренировки. Участието ѝ в най-екстремния риалити формат в България е сбъдната мечта за нея.  
„Смятам, че на останалите ще им е трудно да ме отстранят, защото съм биткаджийка, защото съм инат, защото съм упорита и защото не се отказвам“, казва Моника Николаева за себе си.

04.09.2023, 09:36 часа
11402 2
Коментари

до анализатора

04.09.2023, 11:50 часа
Да та е*а У унифицирания, ярък, опакован и умел интелектуалец. С тия купешки фрази да не мислиш че си нещо по-различно от същество в първична форма, за да критикуваш жената .

04.09.2023, 09:43 часа
Поредното същество, което умел продуцент ще използва да онагледи простотията в нейната първична и ярка форма. Жалко че пак я позиционират в "столицата на северозапада", но опаковането и унифицирането е работещ подход за всеки продукт вкл. човешки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha