След достойно представяне: Миската Моника Николаева от Враца излезе от „Игри на волята“ 5 /снимки/

След достойно представяне: Миската Моника Николаева от Враца излезе от „Игри на волята“ 5 /снимки/ „Мисис България 2020“ Моника Николаева излезе от „Игри на волята“ 5. Красавицата, която живее във Враца, напусна предаването снощи. 
Моника и Виктория бяха номинирани от племето на „Старейшините“ и се изправиха в битка срещу Момчил и Теодора Маринова от "Амазонките". От излъчения епизод се вижда, че по време на битката, преминавайки през люлката на смъртта, Моника се контузва, което наложи излизането на екип лекари на терена. За нещастие, инцидентът доведе до травма на едната ѝ ръка, която не позволи нейното продължаване напред в състезанието и се наложи тя да си тръгне. 
"Скъпи приятели, настъпи моментът, в който приключението “Игри на Волята” завърши за мен. Още една от многото ми мечти е с отметка “реалност”. Това приключение беше голямо предизвикателство в моя живот. Човек трябва много добре да си дава сметка какво иска от живота и докъде са му вдигнати летвите. Не е задължително тя да е изключително висока, но ВИНАГИ трябва да е много висока, за да стигнеш, поне до някъде. Моите летви са високо вдигнати, не се задоволявам с малко, смело и безотговорно излизам от зоната си на комфорт, провокирам се, набелязвам целта и атакувам. Това е пътят към израстването - и духовно, и физическо, и емоционално! Човек се учи докато е жив, а аз съм щастлива за възможностите да се уча всеки ден, и бързо, и лесно да усвоявам уроците.
Вече поглеждайки през призмата на времето, защото за никой не е тайна, че предаването е на запис, имам възможността да се видя отстрани, да си дам сметка до какво ниво на развитие съм и да надграждам. Горда съм от това което видях и виждам. Гордея се, че бях себе си. Не крия, че в мен имаше страх и който казва, че не му пука как изглежда отстрани - лъже. Все пак живеем във времето на опаковките. Благодарна съм, че успях да съхраня увереността си, която съм придобила от реалния ми живот и опит, и перипетиите в него са ме направили това, което съм! Горда съм, че държа на думата си, боря се сама в живота и никога не се отказвам. Ще ми се да дам гласност на човечността, здравите граници и това, че ако имаш ясно структурирана морална система и не отсъстваш от нея, нещата винаги се случват. Вселената не играе напразно.
Ако с участието си мога да мотивирам дори един човек, да разбере, че откъдето и да идва може да постигне всичко, то не е напразно. Когато крайната цел и фокус е щастие и душевен мир - това е възможно! Тогава всички врати се отварят!
За мен беше чест, че бях част от това велико преживяване. Застанах на арената редом до едни от най-големите спортисти!", написа в профила си във фейсбук Моника.
Припомняме, че ТОП хубавицата, която е родом от Монтана, влезе в култовото предаване с голяма заявка.

„Мисис България 2020“ Моника Николаева влезе в „Игри на волята“ 5, вижте представянето ѝ /видео/

Още в началото на „Игрите“ тя заяви, че влиза, за да покаже себе си и да опровергае твърдението, че красивите жени са само красиви и нищо повече. И успя. 35-годишната жена показа, че може да отглежда две деца, да развива собствен бизнес и да полага грижи за себе си и тялото си с ежедневни тренировки, запазвайки най-важните качества – добрина и човечност.
30.09.2023, 09:10 часа
9798 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha