Северозападът превзема екраните! Красавица от Враца влезе във "Фермата" 9 /видео/

Северозападът превзема екраните! Красавица от Враца влезе във "Фермата" 9 /видео/ Северозападна България превзема екраните, установи проверка на агенция BulNews.
След като Цвети Стоянова влезе в предаването Hells Kitchen зимата, преди два дни в "Игри на волята" 5 се включи и "Мисис България 2020" Моника Николаева, която е родом от Монтана, но живее във Враца.
Снощи бе даден стартът и на "Фермата" 9. В него тази година също има представител на Северозапада. В битката за голямата награда се включи 31-годишната Цветина Иванова. Тя е красавица от Враца, но живее в София. Цвети е писателка, омъжена е, а от брака си има две деца. Радва се на хубав живот в столицата, където има уютен дом и любящ съпруг. Съдбата обаче не винаги е била благосклонна към нея.
„Родителите ми се разделиха, когато бях малка - баща ми заживя с новото си семейство, а майка ми заработи в чужбина. На 10 години станах жената вкъщи - готвех, чистех, подреждах и учех много“, разказва тя. След като завършва, влиза в корпоративния свят. Прави сделки за милиони, но работата я изтощава и я напуска. Днес пише романи и това я прави щастлива.
„В детството щастието за мен беше всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село - доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има истински смисъл да се върна назад във времето и да си припомня забравените късчета щастие - да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да правя рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата. „Фермата“ ще ми помогне да събера всички тези спомени и да ги предам на децата си“, обяснява Цветина. 
05.09.2023, 14:42 часа
18653 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha