Наша гордост! Мис България Вселена 2019 Лора Асенова от Бяла Слатина превзе „Мастършеф“ /снимки/

Наша гордост! Мис България Вселена 2019 Лора Асенова от Бяла Слатина превзе „Мастършеф“ /снимки/ Още една красавица от Врачанско ще радва очите на зрителите в новия сезон на риалити форматите в родния ефир, научи агенция BulNews. Мис България Вселена 1019 Лора Асенова от Бяла Слатина е първият участник, избран за участие в кулинарното предаване „Мастършеф“. 
Пилотният епизод бе излъчен в петък. Първата представена участничка бе именно красавицата от Врачанско. Тя пребори двете си конкурентки, като предложи най-вкусното веган брауни и заслужено спечели първата бяла престилка, която ѝ гарантира продължаването напред в предаването. 
Лора Асенова впечатли журито не само с кулинарните си умения, но и с харизматичната си личност. Белослатинката разкри пред зрителите трогателна история, с която спечели сърцата на всички. Преди години се явила на конкурс за красота в родния си град, който не спечелила. Същият ден обаче се оказал най-тъжния в живота ѝ, тъй като именно тогава загубила баща си в катастрофа. 
Въпреки тежкия удар на съдбата, Лора успяла да се изправи на крака и няколко години по-късно заслужила титлата Мис България Вселена. Сега тя се е запътила към нови върхове, а именно – титлата „Най-добър хоби готвач на България“. 
„Изключително съм горда с това, което показах и се надявам да защитя каузата, с която влизам. Красивите жени са не само красиви външно, притежават редица качества, които често биват подценявани. Време е да разчупим стереотипа и да променим това!“, написа Лора.
11.09.2023, 12:18 часа
5378 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha