Сила и чест! Община Враца дари нови автомобили на полицията /снимки/

Сила и чест! Община Враца дари нови автомобили на полицията /снимки/ Автопаркът на врачанската полиция вече разполага с два новопроизведени автомобила. Колите са закупени и дарени от Община Враца за нуждите на органите на реда.
Кметът Калин Каменов връчи ключовете на превозните средства на началника на РУ гл. инспектор Димитър Шейнов и заяви, че идната седмица ще бъде предоставен още един автомобил за нуждите на Детска педагогическа стая.
„Благодаря на служителите, които работят в структурите на МВР и полагат неимоверни усилия за осигуряване на реда и сигурността в нашия град. През годините винаги сме били добри партньори и вярвам, че с общи усилия ще продължим започнатото“, допълни още Каменов.
Ръководителят на РУ – Враца гл.инспектор Шейнов благодари на кмета Каменов за подкрепата и ползотворното сътрудничество между двете институции.
Очаква се до няколко дни колите да бъдат брандирани и оборудвани, като веднага след това ще бъдат пуснати в експлоатация.
На събитието присъстваха още директорът на ОД на МВР – Враца старши комисар Красимир Йончев, служители на Районното управление и представители на Детска педагогическа стая.
14.09.2023, 10:45 часа
9083 2
Коментари

mesten feodal

14.09.2023, 12:28 часа
Ще ги потрошат и тия

14.09.2023, 11:35 часа
Предизборно?!?! Сега щат- не щат, полицията ще трябва да работи "правилно"! Това е ново ниво. Ашколсун машаала! Ако "таланта" и усилията се използват за общополезни неща (както би следвало да правят "политиците") би могло да е нормално у нас, Но..НЕ!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha