Кметът на община Мездра изпрати поздравителен адрес до Врачанския митрополит по случай неговия рожден ден

Кметът на община Мездра изпрати поздравителен адрес до Врачанския митрополит по случай неговия рожден ден Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий по случай неговия рожден ден. 
Ваше Високопреосвещенство, 
Приемете най-сърдечни поздрави от името на Община Мездра и лично от мое име по случай Вашия рожден ден, пише в поздравителния адрес. За мен е огромна чест и привилегия да отправя своите благопожелания към Вас по повод Вашия личен празник. 
Вашите всеотдайни грижи за духовното израстване на миряните от Врачанска епархия са достойни за уважение. Вашата народополезна дейност и авторитет на радетел за утвърждаване на традиционните християнски ценности допринасят за укрепване на доверието в обществото към Българската православна църква. 
Използвам предоставената ми възможност, за да изкажа своята признателност за оказаните във времето от Вас подкрепа и добронамерено отношение към ръководената от мен институция. Надявам се плодотворното сътрудничество помежду ни да продължи и занапред. Нека чрез Вашите молитви и благословия още дълги години жителите на община Мездра да получават небесна закрила и покровителство. 
Приемете нашите благопожеланията Бог да Ви дарува с крепко здраве, духовни сили и доброплодни успехи в отговорното архиерейско служение! Нека Св. Дух щедро да осенява сърцето, разума и волята Ви! 
НА МНОГАЯ И БЛАГАЯ ЛЕТА, ВЛАДИКО! 

С уважение: 
ИВАН АСПАРУХОВ, 
Кмет на община Мездра
 
19.09.2023, 10:54 часа
591 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha