Оставиха в ареста биячите, помляли младеж от Белослатинско по погрешка

Оставиха в ареста биячите, помляли младеж от Белослатинско по погрешка Троен състав на Окръжен съд – Враца потвърди определенията на Районен съд – Бяла Слатина, с които е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо четирима мъже, смлели от бой младеж по погрешка. 

Бой по погрешка? Смленият младеж от Търнава е объркан, биячите търсили друг мъж /видео/

Ц. Д., П. П., К. Л. и Г. Б. са разследвани от Районна прокуратура – Враца, Териториално отделение – Бяла Слатина след случай на побой над 19-годишния Д. С., станал на 4 септември т. г. на публично място в село Търнава. 
Срещу П. П. и Г. Б. прокуратурата е повдигнала обвинения за причиняване на средна телесна повреда на Д. С. по хулигански подбуди, а Ц. Д. и К. Л. са обвинени в извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост. 
Въззивните частни наказателни дела в Окръжен съд – Враца бяха образувани след внесени жалби от четиримата обвиняеми и тяхната защита срещу определения на Районен съд – Бяла Слатина, с които спрямо тях е взета най-тежката мярка за неотклонение, с искане за постановяване на по-лека мярка. С определенията си по четирите въззивни частни наказателни дела Врачанският окръжен съд потвърди наложените от първоинстанционния съд най-тежки мерки за неотклонение „задържане под стража“ на четиримата обвиняеми, като прие, че са налице всички предпоставки за това.
Определенията на Врачанския окръжен съд са окончателни и не подлежат на обжалване и протест.
19.09.2023, 13:21 часа
757 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha