Чукваш 40 и чукането спира! Дали?!

Чукваш 40 и чукането спира! Дали?! Когато навършите 40 години, хормоналните промени вече са започнали.
Наред с променливото настроение, ще забележите как се влошава качеството и на вашия сексуален живот.
Но какво точно се променя. Сега ще разбием някои от митовете за секса след навършване на 40 години.

Имате по-малко желание за секс
С навлизането в четиридесетте години хормоните бавно започват да се променят. И това може да доведе до по-малко желание на жените за секс. Също така може да се случи на жените да отнеме повече време, за да са готови за секс.

Много по-трудно е да забременеете
Колкото по-възрастна е жената, толкова повече намалява качеството и количеството на яйцеклетките, което затруднява забременяването. Шансовете за зачеване след 40-годишна възраст намаляват значително, тъй като намалява количеството и качеството на яйцеклетките за оплождане. Освен това рискът от самата бременност се увеличава с възрастта, така че след 40 години рискът от спонтанен аборт нараства.

Изпитвате оргазъм по-често
Мит е, че зрелите жени не могат да изпитат оргазъм. А именно с възрастта жената има повече опит и самочувствие. Тя е по-отворена и се наслаждава повече на сексуалния акт. Това са причините, поради които жените на 40 години преживяват оргазъм много по-лесно от преди.

Мъжът може да отложи оргазма по-дълго
Както при жените, така и при мъжете нивото на хормоните се променя с възрастта. Това води до факта, че той може да отложи оргазма по-дълго и да се наслаждава на секса по-интензивно. По този начин ще има повече време за партньора и по този начин вероятността за съвместен оргазъм е по-голяма.

Намерете нови начини да се забавлявате в леглото
Ако не се справяте както преди в леглото, това е възможност да въведете нещо ново. Опитвайки нови неща, ще имате по-вълнуващи нови преживявания
27.09.2023, 11:00 часа
887 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha