Рита Ора с пикантни откровения за съпруга си Тайка Уайтити /снимки/

Рита Ора с пикантни откровения за съпруга си Тайка Уайтити /снимки/ През последните години знаменитостите споделят все по-открито подробности за личния си живот, включително и за връзките си и сексуалните си преживявания. Рита Ора е от известните личности, които никога не са изпадали в крайности - нито упорито се е криела от светлината на прожекторите, нито пък е споделяла много по твърде лични теми. Спокойно обаче може да кажем, че тя сякаш е вече по-отворена да разкрива дори и по-интимни подробности от живота си.
Певицата изненада всички зрители на предаването Watch What Happens Live With Andy Cohen, когато описа съпруга си Тайка Уайтити, като "бог в секса".
Признанието ѝ идва като отговор на въпроса на водещия как тя би описала някои хора от шоубизнеса, като Джъстин Бийбър и Cardi B например. Накрая тя трябва да опише накратко и половинката си. След известно кикотене и смях, Рита Ора в крайна сметка решава да направи смелото признание, с което предизвиква бурна реакция от страна на публиката в студиото. Очевидно всички са доста изненадани да чуят точно това.
За предишните мъже в живота си, сред които са Бруно Марс, Роб Кардашиян и Калвин Харис, певицата никога не е правила подобни коментари, но ситуацията с вече законната ѝ половинка явно е различна и си заслужава откровението. За Рита Ора бракът с режисьора Тайка Уайтити е първи, докато за него - втори, след раздялата с Челси Уинстанли, за която той е женен от 2011 до 2018 г.
За първи път се заговори, че Рита Ора и Тайка Уайтити са двойка през април 2021 г., а дебюта си на червен килим заедно те направиха през август същата година. В началото на лятото миналата година пък се завъртяха спекулациите, че двамата вече дори са се оженили.
До съвсем скоро певицата и режисьорът не коментираха лично дали наистина са си казали "да" официално, но в крайна сметка потвърдиха предположенията навръх първата си годишнина. В интервю за Vogue от миналия месец Тайка Уайтити разкрива, че той е получил предложението за брак от Рита, докато са били на почивка в Палм Спрингс през лятото на 2022 г., и веднага е приел.
Пред изданието двойката издава също, че е планирала импровизирана сватба в Лос Анджелис само няколко седмици след годежа. И точно такава са направили - малка церемония с близки хора. А кадри от специалния им ден Рита Ора споделя и във видеоклипа към новия си сингъл "You & I".
Това всъщност е второто видео, вдъхновено от връзката ѝ с Тайка Уаитити. През януари певицата пусна сингъла "You Only Love Me", в чийто клип е откровена за уязвимостта, която е чувствала в началото на връзката си с режисьора, припомня Entertainment Tonight.
30.10.2023, 12:00 часа
1029 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha