РЗИ-Монтана обяви конкурс за най-креативно изработен предмет

РЗИ-Монтана обяви конкурс за най-креативно изработен предмет Мисията и визията на РЗИ – Монтана е да осъществява и организира държавната здравна политика на територията на областта и да допринася за опазване на общественото здраве и повишаване на качеството на живот на населението в региона.
С цел насочване на вниманието на децата от ранна детска възраст към поддържане на позитивното и здравословно мислене, за допринасяне и за развитие на способността им за творческо мислене и умението им да творят, РЗИ – Монтана организира конкурс за най-креативно изработен предмет на тема “Грижа за моето здраве”.

Участници в конкурса могат да бъдат:
- деца от детските градини на територията на област Монтана – от 3 до 6 години;
- деца от училища и гимназии на територията на област Монтана – от 7 до 17 години.

Условия и процедура за кандидатстване:
- произведенията трябва да бъдат изработени от екологични (рециклирани) и/или отпадъчни материали;
- на произведенията да има табелка с информация за име и фамилия, клас и детска градина/училище на участника, тел. за връзка, които можете да предоставите лично, по пощата или чрез Вашия родител или класен ръководител в РЗИ – Монтана на адрес: гр. Монтана, пл. “Жеравица” N3, ет. 4 в Център за административно обслужване (ЦАО), за конкурс “Грижа за моето здраве”.
Срокът за предоставяне на материалите е до 24 октомври включително.

Критерии за оценка на изработените предмети:
-  естетическо и художествено оформление;
- оригиналност на произведенията и използваните материали.
Оценяването на произведенията и награждаване на победителите е в 10-дневен срок след крайния такъв за представяне на материалите. Победителите ще бъдат отличени с грамоти, предметни и образователни материали.
Важно: При участие в конкурса, кандидатите приемат условието, че след приключване на конкурса произведенията ще бъдат изложени в сградата на РЗИ – Монтана и ще бъдат публикувани на интернет страницата Инспекцията.
06.10.2023, 11:17 часа
876 1
Коментари

Пурко

06.10.2023, 11:41 часа
А РЗИ Враца и ваксинатора крадат пари от ремонти.....Да се задави дано тоя урод
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha