Шофьори на ТИР-ове затрудняват движението във Видин /снимки/

Шофьори на ТИР-ове затрудняват движението във Видин /снимки/ Тежкотоварни камиони затрудняват трафика по видинския булевард "Панония", който е в ремонт и движението се извършва само в едното платно. ТИР-овете, преминаващи през града в нарушение на пътен знак, който забранява влизането на превози средства над 8 тона, създават и предпоставки за инциденти.
"Защо ги пускат тези ТИР-ове да минават? Полицията къде е? Нека да стои там да ги варди, да не ги пуска. Те трябва да минават по околовръстното, но явно по околовръстното има задръстване, не е в ред или се прави ремонт, не съм ходил натам. Има от време на време проблем с трафика. Просто влизат големи камиони, на които мястото не е тук, предимно ТИР-ове, не знам поради каква причина и те създават малко напрежение", смята видинчанин.
За тенденцията през града да преминават камиони и автомобили, превозващи опасни товари, в момент, когато се извършва ремонт на булеварда, сигнализираха и от Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ на проведена преди ден среща за набелязване на мерки за ограничаване на трафика по главен път Е-79./БНР
13.10.2023, 15:45 часа
808 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha