Детско състезание „Спорт за всички“ се проведе във Вършец /снимки/

Детско състезание „Спорт за всички“ се проведе във Вършец /снимки/ Детско състезание под надслов „Спорт за всички“ се проведе тази семица в спортна зала „Арена Вършец“ в курортния град. То е част от проекта „Подобряване на координацията и диалога между полицията и ромското общество“ и е финансирана по програма „Вътрешни работи“ на Норвежкия финансов механизъм, а бенефициент е ГДНП – МВР. Подобни мероприятия са организирани в още 9 областни града в страната и ще приключат до края на октомври.
Официциални гости на събитието бяха: инспектор Станислав Панов – ГДНП гр. София, ст. комисар Пламен Томов – директор ОДМВР-Монтана, гл. инспектор Цветомил Христов – началник РУ-Берковица, Ани Ангелова – директор на СУ „Иван Вазов“-Вършец и Светла Вангелова – директор НУ „Васил Левски“-Вършец.
Три отбора от четвъртокласници от 2 училища във Вършец се съревноваваха в 5 забавни игри, изискващи много бързина и сръчност от участниците. Целта на състезанието е децата да приложат на практика спортните си умения, за да дадат изява на заложените в тях способности. За доброто настроение на състезателите и гостите между игрите бяха включени танци на местния мажоретен състав „Дефилир“.
По време на състезанието 75-те състезатели демострираха завиден спортен хъс, амбиция и умения за работа в екип. Наградите – купи и медали, бяха връчени на всички участници от ст. комисар Пламен Томов и гл. инспектор Цветомил Христов.
13.10.2023, 16:03 часа
365 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha