Бюрото по труда във Враца кани на събитие „Да работиш (е) яко!“

Бюрото по труда във Враца кани на събитие „Да работиш (е) яко!“ Дирекция „Бюро по труда“ - Враца организира информационно събитие под наслов „Да работиш (е) яко!“.
Целта е да бъдат достигнати неактивните лица на пазара на труда от община Враца и така да се осигури помощ на тези, които често срещат трудности при своята професионална реализация поради регионална специфика, трудова мотивация, необходимост от квалификация и преквалификация.
Събитието се провежда съвместно с Регионално управление на образованието - Враца и Европа Директно Враца към Търговско-промишлена палата – Враца в Европейската седмица на уменията на 25.10.2023 г. от 11.00 ч. пред Народно читалище „Развитие-1869“.
Експертите от Дирекция „Бюро по труда“ ще Ви запознаят с услугите, които се предоставят на безработни, учащи се, пенсионери, заети търсещи работа лица.
В Европейската седмица на уменията ученици от училищата с професионални паралелки от община Враца ще представят и демонстрират част от умения и компетентности по различни професии.
Европа Директно Враца към Търговско-промишлена палата Враца ще представи Европейската седмица на уменията.
Това събитие е точно за Вас, ако:
- Искате да намерите работа, да се развивате кариерно или да поставите ново професионално начало.
- Ако сте младеж до 29 години – може да се информирате за включване в стажуване/обучение по време на работа/субсидирана заетост.
- Ако имате необходимост от квалификация и преквалификация може да получите информация за обучения за придобиване на професионална квалификация и предстоящи обучения по дигитални компетентности.
В рамките на събитие ще се запознаете с EURES мрежата и услугите на Агенция по заетостта.
Ще бъде яко! Заповядайте да се убедите в това!
20.10.2023, 11:27 часа
469 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha