Едно фелацио, моля!

Едно фелацио, моля! Фелацио, духане, свирка, орална любов – всичко това се отнася до акта, при който жената дарява с орални ласки мъжа.
Най-често като предигра за разпалване на страстите преди същинския секс. Или за повдигане на градуса, ако по време на акта има „затишие“, а понякога и като финален щрих на сексуалното преживяване между двамата партньори.
Има обаче и още един вариант – само фелацио – до последен дъх, до последна капка. Такова, че кой мъж не би викнал: "Едно фелацио, моля!". (Ситуациите на хомосексуален орален секс не са предмет на разглеждане в този текст.)
Това може да бъде и избор на жената с цел да достави удоволствие на мъжа без да очаква обратното в замяна, което не значи, че и тя не се наслаждава на ласките, които дарява. В този случай жената може да изпитва радост от любовта, която показва към партньора си. Или пък съвсем егоистично да се потопи в усещането за надмощие и контрол върху най-свидното на мъжа, а може и чисто практично да използва този женски трик, за да извлече за себе си материална облага.
Мъжът при всички случаи получава удоволствие от оралния секс, особено ако партньорката му го прави отдадено и умело, следва неговите желания за обгрижване на интимните му части (не само пениса), както и неговия ритъм, изненадва го с разнообразни техники и движения, предлага му различни усещания на по-топло и по-хладно, използва по-нежно или леко грубо устните, езика, дъха си (но не и зъбите). В тази игра жената може да включи и ръцете, и гърдите си за още по-голямо удоволствие. И не на последно място, очите – женският поглед отдолу нагоре към очите на мъжа, допринася за насладата от този акт и го прави още по-интимен.
Ако и двамата партньори са любители на по-грубия секс, могат да се отдадат на разнообразни пози за по-дълбоко проникване на пениса чак до гърлото на жената. Мъжът може да натиска главата или да дърпа за косата своята партньорка, ако това възбужда допълнително и двамата, но в никакъв случай, ако е против волята на жената.
И накрая – кулминацията! Еякулацията, изпразването, свършването на мъжа! То може да бъде директно в устата на жената, ако тя е от тези, които нямат против вкуса на семенната течност, а дали ще я преглътне или изплюе, е въпрос на неин избор, като второто може да се окаже леко обидно за някои мъже, така че е добре да бъде уточнено. Има наслада и в гледката при изхвърляне на спермата по гърдите или лицето на жената, като тук могат да се добавят и фетиши – например ако жената е с очила или пък самата тя да размаже течността по тялото си.
Правенето и получаването на орален секс може да бъде пълноценен сексуален акт и за двамата партньори. Насладете се на това удоволствие.
07.11.2023, 11:00 часа
1150 1
Коментари

:)

07.11.2023, 11:40 часа
Трябва да се премести в раздел "Политика" :))))
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha