Драма потресе Вършец! Пребиха жестоко мъж на купон, той издъхна дни по-късно

Драма потресе Вършец! Пребиха жестоко мъж на купон, той издъхна дни по-късно Полицията разследва смъртта на мъж от Вършец, издъхнал няколко дни след нанесен му побой, съобщават от МВР-Монтана. 
Към момента е ясно, че на 28 октомври 40-годишен жител на курортния град бил на гости на свои познати. Какво е станало в злополуната нощ не е известно, но мъжът се прибрал у дома си пребит. 
Два дни след побоя, на 30 октомври, мъжът потърсил лекарска помощ, като посетил личния си лекар. Той обаче не бил хоспитализиран и се прибрал у дома. 
На 2 ноември състоянието на пребития рязко се влошило. Той бил приет по спешност в монтанската болница, където му била направена операция. За съжаление, лекарите не успели да му помогнат и мъжът починал. 
За събитията от фаталната вечер не е постъпвал сигнал в полицията. След смъртта на 40-годишния обаче започнало незабавно разследване. Към момента е установен адресът във Вършец, където починалият е бил на гости. Все още се издирват хората, присъствали на трагичното събиране, както и други запознати със случая. 
Тялото на мъжа е в преместено в отделението по Съдебна медицина за извършване на аутопсия и изясняване причините за смъртта. 
Случаят е докладван на прокуратурата, а в РУ-Берковица е образувано досъдебно производство. 
03.11.2023, 11:07 часа
8916 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha