Нина Петкова положи клетва като кмет на Георги Дамяново

Нина Петкова положи клетва като кмет на Георги Дамяново Новоизбраният кмет на община Георги Дамяново Нина Петкова, съветници и кметовете на селата, положиха клетва пред областния управител на Монтана Ивайло Антонов.
"Позволете ми първо да честитя на госпожа Петкова, която е избрана за кмет на община Георги Дамяново, както и на всички новоизбрани общински съветници и кметове на кметства", посочи областният управител.
Отец Стоян от Лопушанския манастир отслужи тържествена света литургия и пожела успех на новата управа на общината. 11-те общински съветници получиха удостоверенията си. Осем от тях са от ГЕРБ и трима от „Заедно за силна община“. Най-опитният общински съветник Миляна Каменова откри първата сесия на местния парламент.
"Уважаеми жители на община Георги Дамяново, фактът че тази зала днес е препълнена с хора говори, че вашият интерес към местната власт се засилва. Това е изключително важно, защото, когато местната власт и населението работят заедно нещата вървят прекрасно", каза той.
Д-р Мирослав Паньов бе избран за нов мандат за председател на Общинския съвет в Георги Дамяново. Към присъстващите се обърна Нина Петкова, която ще бъде кмет втори мандат.
"Остават едни четири години пред нас, в които трябва да докажем на хората, тяхното доверие да оправдаем и през следващите четири години да дадем най-доброто от себе си за жителите и за самите населени места на територията на нашата община", каза тя.
06.11.2023, 17:10 часа
564 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha