Благотворност! Фондация „Димитър Бузов“ изчисти част от уличните знаци във Враца /снимки/

Благотворност! Фондация „Димитър Бузов“ изчисти част от уличните знаци във Враца /снимки/ Фондация „Димитър Бузов“ изчисти някои от уличните знаци във Враца, видя агенция BulNews.
Инициативата е част от дейността на неправителствената организация, която е създадена да се бори с неразумното шофиране и опасното поведение на участниците в движението по пътищата.
Проверка на екипа на фондацията установил, че много от пътните знаци в областния град не се виждат добре заради залепени по тях рекламни стикери. Някои от тях са на конфликтни места и интервенцията върху табелите създава реална опасност от инциденти. За съжаление повечето лепенки са поставени преди години и вече са повредили указателните табели.
Това даде повод на фондация „Димитър Бузов“ да организира почистването на част от облепените знаци. Акцията е била по бул. „Васил Кънчов“, ул.“Ал. Стамболийски“, пл. „Св. Софроний Врачански“, ул. „Кръстьо Българията“, ул. „Ген. Леонов“ и ул. „Васил Априлов“. По тези пътни артерии повечето знаци вече се виждат добре и отдалече, което е и целта на тяхното поставяне.
Фондация „Димитър Бузов“ ще продължи да полага усилия да приведе в нормален вид и останалите пътни знаци във Враца.
Ако и вие искате да сте съпричастни към дейността на неправителствената организация, можете да го направите, като я подкрепите на следната банкова сметка в Пощенска банка:

IBAN: BG54 BPBI 7944 1055 3983 01
BIC: BPBIBGSF
Фондация „Димитър Бузов“
ЕИК: 207263408
08.11.2023, 08:50 часа
4747 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha