Добротворци! Фондация „Димитър Бузов“ спечели Специална награда за своя инициатива за пътна безопасност /снимки/

Добротворци! Фондация „Димитър Бузов“ спечели Специална награда за своя инициатива за пътна безопасност /снимки/ Фондация „Димитър Бузов“ получи Специална награда в национален конкурс за дейности, свързани с пътната безопасност, научи агенция BulNews.
Церемонията по връчването на годишните награди за пътна безопасност за 2023 година се състоя миналия четвъртък от 18:30 часа в хотел Hyatt Regency Sofia.
Организатор на събитието бе Фондация “Годишни награди за пътна безопасност”, която от 2011 година поощрява, номинира и отличи всички положителни инициативи за пътна безопасност в 6 категории. Годишните награди за пътна безопасност са конкурс за реализирани инициативи в областта на пътната безопасност, които номинират и отличават добрите практики в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия.
През 2024 година тези призове бяха раздадени за 10-ти, юбилеен път.
Фондация „Димитър Бузов“ бе номинирана в категория „Инициативи за пътна безопасност от неправителствени организации“ и спечели Специална награда за своята идея да почисти пътните знаци във Враца.

Благотворност! Фондация „Димитър Бузов“ изчисти част от уличните знаци във Враца /снимки/

Призът бе връчен от народния представител от ДПС Халил Летифов на члена Управителния съвет на неправителствената организация Пламен Бузов.
Пред пълната зала специални поздравления за работата на фондация „Димитър Бузов“ бяха отправени от организатора на проявата Владимир Тодоров. 
През тази година неправителствената организация подготвя нови прояви във Враца, свързани с пътната безопасност.
Ако и вие искате да сте част от тяхната мисия да спасят живота на поне едно дете, можете да ги подкрепите на следната банкова сметка в Пощенска банка: 
IBAN: BG54 BPBI 7944 1055 3983 01
BIC: BPBIBGSF
Фондация „Димитър Бузов“
ЕИК: 207263408
26.02.2024, 08:50 часа
2524 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha