Учителка стана милионер благодарение на OnlyFans /снимки/

Учителка стана милионер благодарение на OnlyFans /снимки/ Бивша учителка от щата Мисури се превърна в милионерка чрез платформата OnlyFans („ОнлиФенс“).
28-годишната Бриана Копадж напуска работата си в гимназията, в която работи, след като ръководството на учебното заведение открива, че тя е създател в онлайн платформата OnlyFans, популярен сайт със съдържание за възрастни.
Копадж заяви пред Fox News, че е спечелила близо 1 милион долара от продажба на порно съдържание в акаунта си в платформата. Тя е категорична, че е натрупала десетки хиляди фенове, откакто е създала профила си през лятото, а сега е един от най-добрите създатели на OnlyFans.
„Печеля пари, далеч надхвърлящи учителската ми заплата“, похвали се тя. Парите, които е взимала като преподавател, са възлизали на 42 000 долара годишно.
Тя обясни, че е създала акаунта си, за да компенсира ниското заплащане в гимназията "Сейнт Клер" в окръг Франклин, близо до Сейнт Луис, и да си помогне с изплащането на студентските си заеми.
Копадж напуска работното си място, след като линк към профила ѝ в OnlyFans се появява в група във Фейсбук, посветена на градчето, в което работи.
На едно от видеата, които е качила в своя профил, се вижда мъжът ѝ - така я разпознават и новото ѝ занимание бързо се прочува.
02.12.2023, 12:00 часа
981 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha