Наградиха видински полицаи за празника им

Наградиха видински полицаи за празника им Единадесет видински полицаи са наградени по повод професионалния празник на служителите на Национална служба "Полиция", отбелязван на 8 ноември - Архангеловден. Наградите са връчени от директора на Областната дирекция на МВР - Видин старши комисар Петър Коцин за постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи. 
"Да си полицай не е лесно - динамично и напрегнато ежедневие, много предизвикателства, изисква се характер и постоянство. Затова в празничния ден, благодаря на колегите за неуморния труд, всеотдайност и професионализъм. Много често те остават незабелязани, а критиките натежават над добрите думи. Дано за усилията и енергията, които влагат в работата си, получават уважение и доверие от гражданите. На всички полицаи пожелавам здраве и кураж, на техните семейства - търпение. Честит професионален празник", каза старши комисар Коцин. 
Празникът на служителите на полицията се отбелязва от 1999 година. Обявен е с решение на Министерския съвет от януари същата година./БНР
08.11.2023, 09:52 часа
802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha