Здравното министерство предизвиква пушачите

Здравното министерство предизвиква пушачите По повод Международния ден без тютюнопушене Министерството на здравеопазването (МЗ) отправя предизвикателство към всички пушачи.
Правилата са изключително прости: „Спирате използването на тютюневи изделия за избран от вас период, най-малко за един ден, но колкото по-дълго, толкова по-добре. Спестените пари използвате за каквото ви душа иска, стига да не е опасно за здравето и да прави живота ви по-ведър, усмихнат и бездимен. А ако може с тях да подпомогнете някой нуждаещ се, още по-добре“.
От здравното министерство призовават хората, които решат да приемат това предизвикателство, да споделят за него в социалните мрежи със снимка или видео, а също и да разкажат как и за какво е употребена спечелената сума, с таг #beznikotin2023 или на мейл: [email protected].


Допустими и препоръчителни са всякакви хватки и уловки, като например да включите приятели, семейство, колеги, фирма, организация или ведомство, както и да откажете пушенето за повече от един ден, допълват от МЗ.
16.11.2023, 13:39 часа
580 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha