Врачани, бягайте от БИЛЛА! На паркинга свалят по 3 кожи от шофьорите, притискат хората да пазаруват в магазина /снимки/

Врачани, бягайте от БИЛЛА! На паркинга свалят по 3 кожи от шофьорите, притискат хората да пазаруват в магазина /снимки/ Магазин БИЛЛА във Враца упорито дълбае дъното в отношението си към обществото, установи проверка на агенция BulNews.
Преди няколко години от хипермаркета поставиха бариери на входа и изхода на паркинга и оттогава започнаха проблемите за шофьорите. Първоначално спрелите там трябваше да валидират вътре в магазина талончето от входа и едва след това да напуснат паркинга.
От скоро обаче това правило тихомълком е променено. Свирепите продавачки вече отказват да валидират талона и не търпят възражение, a питат дали сте пазарувал в магазина. Ако посмеете да кажете, че не сте, тогава женицата на касата категорично отказва да ви валидира талона и така вие сте принуден да отидете на автомата за плащане. Дори и 1 минута да сте бил на паркинга, цената е 3 лв.
Ситуацията създава напрежение в обществото, тъй като същият паркинг се използва и от клиентите на търговски комплекс „Суми“. В него има десетки магазини, сред които „Зора“, „Тенденз“ и „Пепко“, които се радват на завиден интерес. Така, ако сте влязъл на паркинга, за да ги посетите, вие трябва да платите за това на автомата в БИЛЛА. Повечето водачи не знаят за променените правила и по тази причина редовно се образуват опашки пред бариерите. Това изнервя шофьорите и случайни граждани могат да чуят цветущите поздрави за майките на тези от БИЛЛА.
Тази кръвожадност на БИЛЛА буди недоумение и издава напрежение в мениджмънта на веригата. Очевидно финансовото състояние на хипермаркетите не е добрo и това е принудило собствениците да дерат по 3 кожи от всеки, който се доближи до БИЛЛА.
Вероятно някой на висока позиция с тлъста заплата все още не е разбрал, че дори и в моловете в София има време за престой на паркинга, което е безплатно и едва след това се плаща.
В БИЛЛА във Враца тези принципи на свободната търговия не важат. Шофьорите трябва задължително да пазаруват в хипермаркета, иначе 1 минута струва 3 лв. На тази тарифа може да завиди всеки стопанин на паркинг по света.
На практика пазаруването в БИЛЛА във Враца се превръща в кошмар.
Хора, бягайте от БИЛЛА!
17.11.2023, 15:18 часа
10559 2
Коментари

Касиерките са селянки!

17.11.2023, 20:22 часа
Тия касиерки там ги псувам всеки път като тръгне тази проста работничка да ми се прави на началник и да ми казва, че аз сам не мога да си валидирам билета при положение, че тия олигофрени са сложили бързи каси и следователно как да минеш през касиера

Пародия !

17.11.2023, 20:04 часа
И кой ще защити ЧОВЕКА , изтормозен от живота си в ре-публика бълхария ??? Битите и пребити полицаи от простащините неандерталски в София ??? Покупко-продажни адвокати ??? Магазини , наречени "лечебни заведения - хахаха "ЗАВЕДЕНИЯ"! КОЙ ? Никой-овце!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha