РЗИ-Монтана обяви конкурс за есе по повод Деня за борба със СПИН

РЗИ-Монтана обяви конкурс за есе по повод Деня за борба със СПИН Регионална здравна инспекция – Монтана обявява конкурс за литературна творба - есе, с послание „Пази живота, той е безценен!”. Поводът е 1 декември – Световния ден за борба със СПИН.
В надпреварата могат да участват ученици от област Монтана над 16 годишна възраст. Творбите трябва да са свързани тематично с 1 декември - Световен ден за борба със СПИН и с посланието на конкурса. Целта е да се създадат условия за провокиране на мисленето, да се формира отношение към ХИВ/СПИН, както и да се развиват литературни и творчески умения при младите хора. 
Литературните творби трябва да са с обем до 3 печатни страници, размер А4. Към тях трябва да са приложени трите имена на автора и възрастта му, училище и клас, както и телефон за връзка. 
Есетата да се предоставят лично или по пощата на адрес: гр. Монтана, пл. “Жеравица” №3, ет. 4 в Център за административно обслужване (ЦАО) или чрез e-mail: rzi-montana@net-surf.net, за конкурс „Пази живота, той е безценен!”.
Крайният срок за предаване на творбите е 28 ноември. На 1 декември ще бъдат обявени резултатите и ще се проведе награждаване на победителите. След приключване на конкурса наградените творби ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали, при дадено съгласие от авторите.
 
20.11.2023, 11:54 часа
448 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha