Благотворителна кампания ще зарадва деца в неравностойно положение в Кула

Благотворителна кампания ще зарадва деца в неравностойно положение в Кула Благотворителната кампания "Бъди човек" под мотото „Децата са на всички нас“ организира сдружение "Северозапазване". Целта на акцията е да бъдат подпомогнати с лекарства от първа необходимост и лакомства социално слаби семейства, деца с един родител, сираци и деца в неравностойно положение от община Кула, каза председателят на сдружението Наско Цанов, цитиран от БТА.
По думите му кампанията се организира за шеста поредна година като благодарение на дарителите тя е все по-успешна. Тази година е предвидено акцията да продължи до 26 ноември.
Цанов сподели още, че всяко дете заслужава щастливо детство. Повечето деца, отглеждани само от единия родител, са пораснали преждевременно. Ние от сдружение „Северозапазване“ инициираме кампанията „Децата са на всички нас“ с цел да подпомогнем няколко майки. Благодарение на нашите дарители всяка следваща година кампанията е по-успешна, уточни той.
Подробна информация за кампанията, условията и начините за даряване е публикувана на Фейсбук страницата на сдружение „Северозапазване“:

21.11.2023, 13:03 часа
444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha