Щастието обича тишината: 5 неща, които никога не трябва да казвате на любимия

Щастието обича тишината: 5 неща, които никога не трябва да казвате на любимия Има определени неща, които не трябва да казвате на мъжа.
Това ще помогне за запазване на връзката и ще предотврати възникването на ненужни проблеми.
Способността да казваш правилните неща в точното време е важен показател за истинската женска мъдрост в отношенията.

Неговите недостатъци
В началото на връзката жените обсипват мъжете с комплименти и правят всичко възможно те да се чувстват добре. След известно време започва следващият етап, когато влюбените свалят розовите очила и започват да виждат недостатъците си. Точно през този период е важно да не бъдете твърде откровени. Някои дами открито заявяват на мъжете: „Трябва да смениш работата си“, „Имаш нужда от различен стил“. Други пък са още по-зле - сравняват мъжа си с бившите или познатите си: „Съпругът на Пепа печели повече“, „Бившият ми винаги ми правеше подаръци, а ти не“. В този случай мъжът просто спира напълно да спре да опитва да угоди на жена си. И вместо да предизвика състезателен дух у любимия си, става точно обратното. Говорейки открито за недостатъците и критикувайки го, жената наранява жестоко егото му и резултатът винаги е един и същ - кавги, сълзи и дори раздяла.

"Аз съм дебела"
Всеки мъж се дразни, когато жена му каже, че е дебела, че има бръчки или че е грозна. И наистина започва да я вижда такава, каквато тя си се представя. И обратно - ако една жена не говори за недостатъците, тогава мъжът не ги забелязва. Важно е да си зададете въпроса: „Искам ли мъжът ми да ме вижда млада и красива или предпочитам да му насадя мнението, че съм стара и грозна?“ Отговорът е очевиден, така че е по-добре да мълчите за коремчето си, бръчките и пълните бедра.

Критика към най-ценното му
Например, след като видите майка му, дори и да не ви е харесала, не говорете лошо за нея. Не критикувайте работата му, ако той си я харесва. Същото важи и за начина на живот на мъжа, неговите хобита и приятелите му. Основата на силната връзка е способността да цениш това, което цени половинката. Всичко, в което мъжът инвестира, е табу за критика. В противен случай има опасност да охладнеете бързо един към друг. Дори да сте права за глупавите му приятели или ужасната му работа, това не променя същността на съвета.

Минали грешки
Не трябва да изливате душата си пред мъжа за случилото се в миналото. На първо място в този списък е изневярата. Никога не му казвайте: „Изневерих и много съжалявам“. По-добре е настоящият ви партньор да не знае това. Със сигурност ще се замисли дали и с него няма да постъпите по същия начин. Мъжът веднага ще анализира всичко, веднага ще започне да прави аналогии: „Ами ако бях аз?“ Това може напълно да разруши доверието, както в самото начало на една връзка, така и в дългогодишни отношения. Миналото е тема, която трябва да се обсъжда много внимателно и то само ако партньорът настоява за това.

Ужасни приятелки
Не клюкарствайте пред мъжа си колко ужасни са най-добрите ви приятели. Представителите на силния пол не са глупаци и знаят: каквито са приятелите ти, такъв си и ти. Спестете му истории за това как сте успели да измамите богатия си чичо за пари или сте отмъстили много жестоко на някого. Това ще ви изложи в очите на мъжа и ще го накара да си мисли, че излиза с опасна или двулична жена.
08.12.2023, 11:00 часа
1009 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha