Надя Донкинска търси кой да ѝ помага при бедствия

Надя Донкинска търси кой да ѝ помага при бедствия Областна администрация обяви конкурс за старши експерт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция е в дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост".
Задачата на бъдещия служител е да „подпомага областния управител при осъществяването на неговата дейност и упражняване на правомощията му при защита на населението при бедствия, транспортна инфраструктура, строителство, пространствено развитие“, става ясно от официалното обявление.
Мераклиите за поста трябва да имат висше образование в степен бакалавър в областта на техническите науки или инженерни специалности, както и 1 година професионален опит. Изисква се още компютърна грамотност и познаване на нормативната уредба, касаеща дейността.
Заплатата за длъжността започва от 780 лева, като размерът ѝ се определя, като се отчитат квалификацията и професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в администрацията.
Подборът ще се осъществи на няколко етапа – по документи, тест и интервю, а кандидатстването става в срок до 11 декември, включително. 
 
01.12.2023, 08:40 часа
2139 2
Коментари

Донкинска

01.12.2023, 11:31 часа
Доста кандидати ще има за тази заплата...

По-големо бедствие от госпожата нема

01.12.2023, 10:24 часа
Таа е абна на войнишка чикия
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha