Внимание: Утре ограничават движението на тежкотоварни автомобили по АМ "Хемус" в посока София

Внимание: Утре ограничават движението на тежкотоварни автомобили по АМ "Хемус" в посока София На 3 декември (неделя) от 14.00 до 20.00 часа ще бъде ограничено движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона от 60-ти до 52-ри км на АМ „Хемус“ в посока София, съобщават от АПИ. 
Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел „Осиковска Лакавица“ (при 60-ти км) по пътя Ботевград – Ябланица и ще се връща на магистралата по пътен възел „Правец“ (при 52-ри км). 
При необходимост, в зависимост от метеорологичните условия и интензивността на трафика, движението на МПС над 12 тона ще се пренасочва и от пътен възел „Ботевград“ (при 47-ми км) по път II-17 и по пътя София – Ботевград до пътна връзка „Витинска река“ (при 30-ти км) на АМ „Хемус“.
От пътната агенция апелират шофьорите да спазват правилата за движение и указанията на служителите на „Пътна полиция“, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.
02.12.2023, 16:48 часа
579 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha