Най-точният хороскоп за днес, 3 декември

Най-точният хороскоп за днес, 3 декември Овен
Търпеливи не е основна ваша характеристика, но днес ще имате нужда от много голямо количество търпение, защото доста хора ще Ви провокират. Проявете разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Най-добре извикайте чувството си за хумор.
 
Телец
Малко по-емоционални от допустимото сте днес, а това няма да Ви помогне особено. Не прекарвайте всичко през призмата на чувствата, не приемайте нещата лично. Спомнете си, че хората се интересуват не толкова от Вас, колкото от себе си и каквото и да Ви споделят, то говори за тях, а не за Вас.
 
Близнаци
Макар и малко наелектризирани, ще имате доста енергия за действие и идеи за реализация. Рискованите действия може да Ви донесат успех, ако се осмелите. И все пак - премерете риска.
 
Рак
Нови задължения може да Ви хвърлят в пълно отчаяние, но за щастие не за дълго. Вие не сте човек, който изпада в депресия, не и преди Коледа. Винаги има решение. Нали си спомняте онази приказка - Не казвай на Бог за проблемите си, кажи на проблемите си, че имаш Бог.
 
Лъв
Време да скокнете и да се заловите за работа без да премисляте и пресмятате твърде много. Основна роля в живота Ви днес ще имат хора, които най-малко очаквате, а изненадите изобщо не са Ви по вкуса.
 
Дева
Днес ще сте малко разсеяни, трудно ще се концентрирате. Желанието Ви да избягате от всякакви задължения може да се окаже проблем, вземете мерки навреме, делегирайте и си починете.
 
Везни
Време за изяви, не се спотайвайте или обстоятелствата сами ще Ви изведат на преден план. Вие наистина има какво да споделите и да покажете, може би трябва да се държите по-освободено, да заглушите вътрешния си критик.
 
Скорпион
Денят се оформя като доста зает и ангажиран. Вечерта ще изпитате не само умората, а най-вече удовлетворението от добре свършената работа. Хубаво е човек да се чувства полезен, това му дава усещане за смисъл.
 
Стрелец
Не обръщайте внимание на неудачниците, създават само напрежение около Вас. Денят обаче е пълен с нови приятни впечатления, направо невероятно в тази обстановка.
 
Козирог
Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решаване на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всичко, че някога сте се съмнявали.
 
Водолей
Важно е да изслушвате хората, с които си партнирате по един или друг повод. Макар наистина да сте невероятни, не винаги сте прави.
 
Риби
Ден за преодоляване на съмненията и освобождаване от всякакъв товар - психически или емоционален. Не е ден за нови дейности. Енергията ще е ниска, съхранявайте я.
03.12.2023, 08:12 часа
1192 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha