Правителството на САЩ разсекрети сензационни документи за среща с извънземни от 1964 г.

Правителството на САЩ разсекрети сензационни документи за среща с извънземни от 1964 г.

Сензационни документи на правителството на САЩ, запечатали известна среща с извънземни отпреди 60 години, най-накрая бяха разсекретени за общността, предава Daily Star.
Тайните до този момент документи разкриват, че висши лица от американските военни сили са се срещали лице в лице с извънземни.
В документите са описани два случая - Project Aquarius и Project Sigma – две имена, потвърдени преди това от правителството на САЩ. В една от малкото нередактирани страници се посочва, че на 7 юли 1947 г. – датата на инцидента в Розуел – е започнала „секретна операция, за да се осигури възстановяването на останките на обект за научно изследване“.
Истински интересният случай на срещи от третия вид е описан в друг документ, в който се твърди, че на 25 април 1964 г. офицери от разузнаването на военновъздушните сили на Съединените щати имат необичайна среща в пустинята на Ню Мексико. Това е известно като инцидента с Лони Замора, при който полицай твърди, че е видял двама души да стоят до лъскав предмет, който по-късно се издига във въздуха.
Документът включва много подробности за това, което всъщност се е случило. В него се казва, че като част от Project Sigma:
„На 25 април 1964 г. офицер от разузнаването на САЩ се срещна с двама извънземни на предварително уговорено място в пустинята в Ню Мексико. Контактът продължава близо три часа.
Офицерът успява да обмени съществена информация с двамата извънземни. Този проект продължава своето развитие в база на военновъздушните сили в Ню Мексико“.
В документите се говори и за други проекти, като Snowbird, който потвърждава мисия за „тестово летене на възстановен извънземен самолет“. По-рано подобни документи бяха частично определени като „фалшиви“ от ФБР, но все още не са направени коментари относно последната изтекла информация.

08.12.2023, 16:29 часа
654 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha