Русия забранява свирките: Хаби се семе, а трябват войници!

Русия забранява свирките: Хаби се семе, а трябват войници! "Демокрацията е виновна за появата на оралния секс в Русия", това заявиха авторите на статия, публикувана в издаваното в страната научно списание "Правна наука: история и съвременност", написа базираният в Нидерландия вестник "Москоу таймс".
"Зад това твърдение стоят депутатът от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Игор Ананских, докторът на юридическите науки Николай Литвинов, професорът от Правния институт в Санкт Петербург Виктор Салников, генерал-лейтенантът от Федералната служба за сигурност Иван Миронов и директорът на санаториум Иля Харин", допълни медията.
"В обширна статия нейните автори заявиха, че Русия води борба срещу заговор на Запада и съюзни им рептили. Целта на конспирацията е да се унищожи руското население на страната", написа още изданието.
"За преодоляване на тази "заплаха" е необходимо преди всичко рускините да не правят секс с чужденци и да не практикуват орален секс, за да не се хаби семе", добави "Москоу таймс".
"Също така се предлага в Конституцията на страната да бъде записано, че брак трябва да сключват само непорочни жени, а стриптийзът да бъде приравнен на сатанизъм", написа още вестникът.
"Ананских заяви: "Ще направя всичко възможно да внеса тези предложения в Държавната дума и те да бъдат приети в най-кратки срокове", допълни изданието.
22.12.2023, 13:39 часа
460 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha