Доброто съществува! Ученици от Велико Търново изпратиха храни на възрастни хора от Враца за Коледа

Доброто съществува! Ученици от Велико Търново изпратиха храни на възрастни хора от Враца за Коледа Пакетирани храни от първа необходимост събираха за възрастни хора от Враца възпитаници от училище във Велико Търново. 
Каузата е на сдружение „Бъди добър, прави добро" във Враца, което се опитва да подпомогне 500 възрастни и самотно живеещи хора в региона.
„Търсихме добра идея, която да подкрепим и ние и така попаднахме на сдружението. Хареса ни и фактът, че хората от тази организация бяха проучили нуждите на възрастните хора и бяха изключително конкретни за това как наистина ще им помогнат. И ние събрахме доста сериозно количество пакетирани храни - боб, леща, ориз, грах, брашно, олио... Всичко, каквото може да се сетите. Кашоните са толкова много, че ще ни трябва един цял ден да ги опаковаме и изпратим, но сме много щастливи от резултата", казва единадесетокласничката Бояна Леонова, която е председател на Ученическия парламент. Тийнейджърите са работили заедно с училищния психолог Мелина Попова.
23.12.2023, 12:30 часа
769 1
Коментари

Мили

23.12.2023, 19:54 часа
уважаеми млади Хора , Вие сте направили сега нещо много голямо ! Едва ли някой от възрастните ще пишат , но сигурно ще усетите топлата енергия от радостта на нуждаещите се , и това ,че сте го направили ! Ще ви се върне благото дело рано ,или късно !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha