Поздравителен адрес от кмета на Община Вършец по случай Коледните празници

Поздравителен адрес от кмета на Община Вършец по случай Коледните празници Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздравителен адрес към жителите на общината по случай Коледните празници.
Ето какво пожелава градоначалника:
 
"Уважаеми жители на община Вършец,
В навечерието сме на Бъдни вечер и великото тайнство на Рождество Христово, когато празнуваме живота и вярата в доброто.
Дни, в които отправяме молитвите си за добра и светла нова година. Дни, в които радостта и оптимизмът надделяват, изпълваме се с повече съпричастност, смирение и обич.
От цялото си сърце желая на всеки от вас топли и споделени празници! Да са пълни домовете ви и да са шумни от смях, да са щедри сърцата ви и благородни мислите ви.
Използвам възможността отново да благодаря за доверието, което отново ми оказахте. Вярвам, че ни предстоят успехи и заедно ще градим днешния и утрешния ден на община Вършец!
Нека да има здраве и благоденствие! Нека поддържаме християнските ценности и ги предаваме на младите! И когато запалим свещички пред иконите на Христос и Богородица, да се помолим не само за себе си и дома си, а и за нашата общност, за любимия Вършец и общината.
Честито Рождество Христово!
Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец"
24.12.2023, 09:14 часа
631 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha