Обсъждат в Лом корабоплаването по река Дунав

Обсъждат в Лом корабоплаването по река Дунав Община Лом обяви обществен достъп до информация във връзка с подобряване на условията за корабоплаване в общия българо-румънски участък на река Дунав. Достъпът е във връзка с обявена процедура по оценка на въздействието върху околната средна и оценка на съвместимостта на инвестиционно предложение "Подобряване условията за навигация в общия българо-румънски участък на р. Дунав". Цялата документация по проекта е публикувана на сайта на общината.  
Гражданите могат да се запознаят и консултират по въпроси, свързани с документацията, с еколога на общината, а обществен достъп до документацията е осигурен и в сградите на кметствата Станево, Долно Линево и Орсоя.
След изтичането на 30-дневния срок, от който остава по-малко от една седмица, ще бъде проведено обществено обсъждане, като датата, часът и мястото ще бъдат обявени допълнително, съобщават от местната общинска управа. 
Дотогава заинтересованите могат да изразят своите становища, въпроси и коментари писмено на адреса на Община Лом: Общинска администрация - Лом, ул. "Дунавска" №12, деловодство, както и на e-mail: [email protected], [email protected] .
Участник по проекта от българска страна е Изпълнителна агенция "Проучване и поддържане на река Дунав"
15.01.2024, 16:58 часа
604 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha