Вижте 4 трика как пенисът ви да изглежда по-голям

Вижте 4 трика как пенисът ви да изглежда по-голям Несигурността при мъжете е напълно реална, когато има разминаване между това, което те смятат, че жените искат и това, което те всъщност искат.
Но това че някой има голям пенис, не го превръща автоматично в добър любовник.
Уролог предлага няколко начина, които могат да ви помогнат да направите така, че пенисът ви да изглежда по-голям. Ето какви са те:

Обезкосмяване
Тази стъпка изглежда незначителна като всички други дребни неща, но всъщност има огромно значение. Урологът Рена Малик, която говори по темата в един от своите видеоклипове в Youtube, тя казва, че буйното окосмяване прикрива значителна част от пениса ви. Така че се обръснете, за да изглежда по-дълъг.

Остлабване
Тъй като човек наддава на тегло, той също натрупва определено количество тегло около таза зад срамната кост и перинеалната област. Рена Малик обяснява как наддаването на тегло около тази област при мъжете може да направи пениса да изглежда по-малък. Добър начин за борба с това би бил редовните упражнения, които помагат и за цялостното здраве на индивида.

Редовни ерекции
Мислете за пениса като за всеки друг мускул в тялото ти, който губи еластичност, веднага щом спрете да работите с него. Наличието на редовни и твърди ерекции означава, че има здрав и постоянен кръвен поток към тъканта на пениса и когато това спре, намалява количеството кислород, което отива в тази област. Ето защо е важно да продължите да получавате ерекция, за да поддържате еластичността на пениса си.

Намаляване на стреса
Рена Малик казва в своето видео: "Гладките мускули на пениса са под онова, което наричаме "контрол на адреналина" и това означава, че когато имате висок адреналин, като че ли сте стресирани или тревожни, мускулите ви ще се свият, причинявайки контракция на пениса."
30.01.2024, 11:00 часа
682 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha