Потрес във Враца! Шофьор на тролей поиска да свали дете, платило му билета на стотинки /снимка/

Потрес във Враца! Шофьор на тролей поиска да свали дете, платило му билета на стотинки /снимка/ Потресаващ случай вбеси врачани, научи агенция BulNews. Шофьор на тролей от градския транспорт е искал да свали дете, защото му платило билета си на стотинки. 
За фрапиращата случка сподели майката на хлапето в социалната мрежа. Мария Петрова разказва, че сцената се е разиграла в 18.15 часа в сряда, в тролей по линия №1. 12-годишно момче отишло да си купи билет от шофьора. Когато му подало монетите обаче, той се развикал и казал на детето да слезе. 
Особено потресаващото в разигралата се сцена е, че това се случва през зимата, когато по това време навън е тъмно и студено. За щастие жена, която се возела в тролея, чула скандала и дала на детето едри пари, за да може да бъде усмирен шофьора. 
Паричките, подадени от момчето, дори не били изцяло жълти. Сумата била предимно на монети от 10 и стотинки, като едва 20 от тях били по-дребни, но детето дори било приготвило 1.03 – т.е. с бакшиш. Независимо от това обаче, всички монети са валидно разплащателно средство у нас и подобно отношение към който и да е, особено дете, е недопустимо. 
Свидетели на случката, както и врачани, прочели поста на майката в социалната мрежа, са възмутени от постъпката на шофьора. Много от тях обаче разказват и други подобни случаи – на недоволни касиерки и продавачки, както за възрастна жена, свалена от тролей по същата причина. 
Петрова е категорична, че ще уведоми ръководството на „Тролейбусен транспорт“-Враца за случилото се и ще очаква да бъдат взети мерки срещу шофьора. 
 
19.01.2024, 08:50 часа
4051 9
Коментари

Хоросан

19.01.2024, 14:46 часа
Още ли оная свинкя е шефка на тролейджиите? Ако още е тя то тогава работата е ясна и нищо няма да се промени. Същата история като у БКС-то. Явно някои хорица колкото и да са се омазали до ушите са несменяеми поради някаква причини дето малцина знаят.

за бъдещи проблеми

19.01.2024, 12:01 часа
Ако някой откаже да приеме български левове за заплащане за услуга или продукт, спокойно може да бъде осъден за пропуснати ползи. Например заради него си изпуснете полета и т.н., тъй като той нарушава основен закон без обективна причина.

Да пише до КЗП

19.01.2024, 11:54 часа
Имах същия случай с една нагла касиерка, писах до КЗП (те препратиха жалбата към БНБ) и след това касиерката беше уволнена и на нейно място следващата беше изрично инструктирана, че е длъжна да приема парите, независимо от вида им.

Къно

19.01.2024, 10:36 часа
И после ще реват, че ги бият. Тези ще станат като спешното

А

19.01.2024, 10:14 часа
Ами сега Калинчо да извика шефа на Тролейбусен транспорт и да му тегли едно конско, а не да ми се снима по строежите. Тоя шофьор явно е тъпанар като 90 % от работещите в градския транспорт и общината. На тях хората вечно им пречат и са недоволни.

Запознат

19.01.2024, 09:17 часа
Ще има да чака госпожата, да вземе мерки ръководството! Това не е единичен случай; за съжаление ще има още и в бъдеще с това ръководство - нагло, безсъвестно, безпардонно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha