От последните минути! Окръжен съд – Враца остави в ареста още 2-ма от обвинените за участие в ОПГ за разпространение на наркотици

От последните минути! Окръжен съд – Враца остави в ареста още 2-ма от обвинените за участие в ОПГ за разпространение на наркотици Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите Денис Бързашки и Ангел Донов, и „домашен арест“ спрямо обвиняемия Калоян К. Причината за определянето на втората по тежест мярка за неотклонение „домашен арест“ за Калоян К. е влошеното му здравословно състояние.
Тримата са привлечени в качеството на обвиняеми от Окръжна прокуратура – Враца за това, че в периода от 2020 г. до 25.01.2024 г. във Враца и в други населени места от врачанска област е била организирана и ръководена престъпна група, създадена с цел разпространение на наркотични вещества, и те в различни роли са съпричастни към тази престъпна дейност.
Мерките за неотклонение бяха определени от съда, след като той взе предвид материалите, събрани в досъдебното производство, разгледа доводите, залегнали в искането на прокуратурата и изслуша аргументите на страните.
Определението на Врачанския окръжен съд подлежи на незабавно изпълнение с привеждане на обвиняемите Денис Бързашки и Ангел Донов в следствения арест към Затвора - Враца.
Определението на Окръжен съд – Враца може да се обжалва и протестира в тридневен срок пред Апелативен съд – София.
В петък, 26 януари т. г., Врачанският окръжен съд постанови най-тежката мярка за процесуална принуда „задържане под стража“ да бъде взета срещу други петима души - Деян Диков, Антон Йорданов, Томи Томов, Кристиян Илиев. и Жоро Илиев – обвинени от Окръжна прокуратура - Враца, че са участвали в същата организирана престъпна група.
27.01.2024, 16:09 часа
9207 6
Коментари

Old School

02.02.2024, 18:16 часа
Той, Денис, е стара булка! Предния път още са го тъпкали.

познайник

30.01.2024, 08:30 часа
А за Влади кога ще пишете?

сватба

28.01.2024, 00:04 часа
Новата булка е денис бързашки

Донов

27.01.2024, 22:32 часа
Тоя път ша си кажа и майчиното млеко нема само я да си го отнасам
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha